Chiny

Wymagane dokumenty:

  • paszport,

  • zdjęcie (3,5 x 4,5 cm; en-face, białe tło),

  • wniosek wizowy,

oraz do wizy:

  • turystycznej: kopia rezerwacji biletu lotniczego, bilet lotniczy lub potwierdzenie uczestnictwa w wycieczce,

  • biznesowej: kopia rezerwacji biletu lotniczego oraz zaproszenie od strony Chińskiej

Czas oczekiwania:

  • tryb zwykły – 5 dni roboczych ambasady – 260 zł (opłata konsularna) + 400 zł (opłata za usługę)

  • tryb ekspresowy – 3 dni robocze ambasady – 370 zł (opłata konsularna) + 400 zł (opłata za usługę)